Hivatalosan is...

... megkezdődött a nyári szünet a Bibóban, igazgatónő egy szuper 2 mondatos (gyönyörűűű) beszédet mondott. Bizonyítványommal nem vagyok megelégedve, mérges vagyok magamra, de ez nem ide tartozik.
Évzárónk 10-kor kezdődött, azaz a 8:20-as busszal kellett mennünk. Előtte még persze tavaztunk egyet, hiszen anélkül már nem is indulhat nap.

Ma is kint aludtam, picit féltem, hogy megázok, de szerencsére nem ért ide a vihar. Ingrid éjjel párszor megbökdösött a nózijával, hogy simizzem már meg igazán.
6-ra jött értünk Ivett és Pöttyöske, mentünk felvenni Damont. Szegény Réki ismét velünk indult, de ő munkába.
Srácokat levittük a partra, lőttem pár képet, majd beúsztam a srácokkal. Ivett is felbátorodott, bejött Ő is Jamievel. Nem jöttek be sokáig, én megint bementem jó messzire. Damon 1-2x belenyomta Ingridemet, meg megkarmolászott, de azon kívül jó volt. Lányom azzal a riadt kigúvadt szemekkel úszott utánam, de szerintem élvezték mind a ketten.

Grid egészen jól viselkedett. Nem volt rá különösebben nagy panasz.


Kint a sekély vízben dumáltunk kicsit, kutyik játszottak, letepertek. Kimentünk száradni, ők addig elvoltak, majd kicsit gyakoroltam Griddel, meg Damonnak is tanítgattam hogy hogyan álljon be szépen vezényszóra. Mert ha elé állok leül, de szerintem gyorsan le fog esni neki. Nem egy hülye kutya azt hiszem. :) Dummyzni is rögtön tudott, de szerintem ez elvárható, az régen rossz, ha egy retrievernek tanítani kell, olyan kutyával meggondolnám a tenyésztési dolgokat....(szerintem....)

Tegnap voltam estefelé Rékinél, mert családdal voltunk a tón, összefutottam egy barátnőmmel, majd miután kipancosltuk magunkat ő indult haza, én pedig Rékához. Elvittem Bellut kicsit gyakorolni, futottunk, meg beállítottam. Ügyike volt. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések