Munkatársak

Reggeli séta.... Szokásos menet volt, néha szót fogadott a lányom néha nem... Aztán hazafelé lelépett.... Elbújtam, Ivett kommentált mi-hogy... Keresett egy darabig, aztán lekapcsolt, elment. Gondolom, úgy volt vele, Ivett ott van, nagy gáz annyira nem lehet.
Hazajöttünk, kaját kézből, újra 100%-ban visszaálltunk a kötődéstréninghez.
Ma sikeresen lekéstem a sétát, elaludtam.... Szegény Ivett meg várt, várt rám.... No, de ilyen sem lesz többet. Így kénytelen voltam egyedül sétálni. Egész ügyes volt, jött rögtön ha hívtam, semmi para nem volt, még nem is ment messzire.
Egyszer elbújtam, kíváncsiságképp. Megállt nem messze, majd hazafelé futott. Szóltam, visszajött. 2 m-re állt meg mindig.... a fű sem volt magas, csak mögöttem. Ellenkező irányba figyelt. Majd amikor már régóta szenvedtünk szóltam neki... nem tudta beazonosítani, hogy honnan jön a hang.... Érdekes...


Egész nap ezen agyaltam, és szerintem rájöttem a titok nyitjára. Világ életében nyáron begyulladt a füle, az évek során egyre jobban. Mindig a bal. Lehetséges, hogy ez már kezd sok lenni, és a hallására is hatással van. No, kedden-szerdán doki miután anyu hazaért. De már mondhatni, ez lassan a korral kezd járni... 


Délután elugrottam Rékihez kutyát sétáltatni. Rögtön a kinti napozószékekben kötöttünk ki, és végig dumáltuk az időt... Na legközelebb akkor megyek ha nincs otthon... :) 


Történt úgy, hogy szerdán hivatalosan is dolgozó nő lettem, ahogy Ivett szokta mondani. Bizony, dolgozok, kell a pénz egy gépre, meg amúgy is, mit csináljak nyáron... (hülye kérdés... de nagymelegben mit lehet? ) Dinnyét árulok, tetszett az egész, nem túl nehéz, van pár pörgős időszak, de meleltte tudok olvasni és tanulni (igen, biosz, kémia,francia, angol... amikkel a jövőben is szeretnék valamit kezdeni, és tavaly ugye elfelejtettem pármit is tanulni) merenghetek az élet nagy dolgairól. 
Van 3 munkatársam, nagy ritkán 4... 3 kutyus, és egy cica. A macskuszt Cukinak hívják, a kutyák közül egynek tudom a nevét, zokninak, a valamilyen bodervizsla szerűségét. Jófej. Mindegyik kutya tök nyugodt, falkavezérség helyén van, még a kicsi 7-8 éves Boldinak is bármit megcsinálnak. Tiszteletben tartják az embert, de ők is megkövetelik a nem falkatagoktól a tiszteletet. Zokni néha kijött hozzám, és kicsit simiztem. Megnyugtató tudni, hogy van 2 pici és egy nagy munkatársam akik néha feldobják a napom, vagy ha kellemetlen vásárló jönne akkor ők ott vannak... Ha csak kicsi morgással is, de azért félelmetes tud lenni Zoknika. :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések