Vitabull és Adélék

 Munka jól megy, nagyon is. szeretek ott dolgozni, nagyon kis lelkes vagyok.
Minden 2.nap kell menni, úgyhogy amikor nem megyek akkor rendezgetem a dolgaimat, kutyázgatok. Tegnap jöttek látogatóim... Vagyis véletlenül jöttek arra Adélék. Ez a Tio baba valami tünemény :)
Kötődéstréninggel haladunk. Kint utcán egy angyal, macskázni sem ment, pedig póráz nélkül előreküldést gyakoroltunk. Messziről, és szuperül ment neki. Van egy kis segítségem, unokatesóm személyében. Nagyon szeret beszélni, úgyhogy kihívom amikor gyakorolunk, és beszéltetem, megkérem, hogy random rohanjon oda, nyúljon hozzá Gridhez, illetve hogy rohangáljon körülöttünk. Szereti csinálni, nekem meg nagy segítség, Grid meg tudomást sem vesz ilyenkor róla.... Lehet megbánom, hogy nem hobbyba neveztem a kaja miatt.... Így gyönyörűen figyel de úgy...? Remélem nem lesz gázos.

Ma 10-re mentem bullozni kicsit. Odetteztem, Bettiztem, majd Kokost is kiengedték. Drazsival is sétáltam. Rossz lett, határozottan rosszcsont lett a kislányból. Menni akar sétálni, és kicsit szét volt esve ma... Túl sokat várok el tőle azt hiszem...
De azért jót bohóckodtunk, pacsizni irtó cukin tud.
Elvittem sétálni kicsit Zivát, Ákos meg is dicsérte, hogy milyen szépen áll. Ez igaz, brutál jó a szépségem.
Kokossal és Luluval is sétáltam egyet, meg még egyszer elővettem a kicsi Zserbót. Nagyon édes.
Kiengedtem a kis vizilovamat ♥ vagyis Törpicseket. Már csak 1-2 hete van és jönnek a pici BillTörpik. Nagyon kis happy volt a csajszim, szétszedett egy lasztit is.
Márti mondta, hogy neki Kokos szeme tetszik nagyon... én meg hogy nekem a Törpié... Andi mondta, hogy akkor biztos örökölte az apujától... Kokoska az én picikém apuja :-)
Egyéként mintkettejüktől megkaptam a szokásos harapás-karmolás ajikat. De már határozottan javuló félben vannak.

Délutánra volt egy megbeszélt talim Adélékkal. Sokáig gondolkoztam hogy menjek hogy ne, Gridet nem volt szívem ilyen melegben kivonszolni... Utolsó pillanatban jött az ihlet, hogy Damont viszem aki helyi kutyus... :) Elugrottam érte, és mentem is Adélékhoz. Hozták Tiot és Kendyt (Roxyt nem lehetett a meleg miatt) no meg Damon fiamat. Damon nagyon jól viselkedett, büszke voltam rá. Még kicsit pattogósan mozog, kis kölyökmozgás de már javul szerintem.
Persze Kendy miatt jöttek a vicces beszólások, miszerint hány elemmel működik a kutyus, valamint, hogy mivel táplálkozik... Igen, tipikus beszólások, csak valahogy nem esik le, hogy milliószor hallottuk kutyás létünkre, plusz ha azt nézzük, hogy 2x mentünk el arra, és ugyanattól az embertől 2x hallottuk, az még viccesebb. (kíváncsi vagyok, ha egy Kokos sétált volna mellettünk hasonlóan dumáltak volna-e.... szerintem nem.) Pancsiztattuk a kutyikat kicsit (most a horgászok területén, egy üres résznél, majd egy teljesen kihalt résznél ahol a fiúkát el is tudtam engedni... csúnyán néztek de hát c'est la vie, kellett amonnan elzavarni) , elmentünk egy darabig, harcoltunk a legyekkel, vagy valami nyomi teremtményekkel... Végig járt a szánk, és nagyon jól éreztem magam, kár lett volna kihagyni!
Végén gyakoroltunk picit Damievel, egész ügyi, én is kezdem felvenni a tempót, nem túl gyorsan, szépen futunk... azt majd agarakra, meg esetleg aussiekra (kitudja mit hoz a jövő) tartogatjuk....
Köszönöm szépen a sétát lányok! :) Még sok-sok ilyet!
Kép nem készült.... 

Megjegyzések

Louisette üzenete…
Hello from Belgium and two other golden primrose's Dream Cerise and Zitablue du Bosquet Mignon

Népszerű bejegyzések