Vitabullozások

Mostanság nem írtam. Nem volt időm, energiám. Rengeteg minden történt az elmúlt pár napon, amik legtöbbje nem is ide tartozik.
Voltam valamelyik nap, asszem csütörtökön vitabullozni. Elvittem Drazsit piactérre, kicsit gyakoroltunk. Nagyon ügyike, viszont mindenkihez oda akar menni, ami lehet vicces lesz versenyen.
Törpike szuper anyuci, mostmár semmi negatívumot nem lehet rá mondani. Elvittem még pár kutyust sétálni, utána meg jött Andi és Petra az unokahúga, és beszélgettem velük egy csomót. Petrából még nagy kutyás lehet, nagyon tetszett a felfogása. Már 6 évesen viszi a tacsiját sétálni hogy lemozgassa.

Petrus egyébként Lolát megpaja kis házikedvencnek. Tökéletes páros lesznek.



Szombat délelőtt felkeltem, pakolásztam és már jöttek is Hangáék. Nagyon örültem nekik, és olyan kis dilák voltak, kaptam tőlük ajándékot is. Egy csodálatos Ingrid olajfestményt, ami a szobámba tökéletesen fog illeni, alig várom hogy kirakhassam. Gyönyörű, még egyszer köszönöm! :)
Kicsit Ingrideztünk, kiültünk a teraszra beszélgetni. Megkajáltunk, elmentünk fagyizóba kicsit beültünk.
Utána elmentünk Ákosékhoz. Egy darabig hívogattam Andit, csak nem vette fel, így hívtam Ákost. Hazajöttek, beengedtek minket. Hozták kicsi Capyt, vagy Carit, vagy Caramellt, éppen most mi a neve :) Andi Pénteken hozta haza. Én teljesen kivagyok attól a picitől. Hatalmas erős csontozat, gyönyörű fej, jó munkaösztön. Tetszik, tetszik!

a SPANik így kapják a kaját. 




Kicsit Pandáztunk, (egy gyönyörű új kicsi francia) utána hátramentünk a kicsikhez. Majd jöttek haza Ákosék, és ők is felköszöntöttek. Kaptunk fagyikát, meg innivalót meg minden. Jaj és kaptam egy nagyon szuper takarót. Imádom tényleg, nagyon aranyosak. Meg az egészet ahogy bevezették. Hogy fontos nap a vitabull kennelnél ez a nap :)
Petra játszott a kicsi Pandával aki sosem fárad ki. Nagyonbrutál, mint egy rakéta.



Kivittük sétálni, és gyakorolni Kókuszt, Csipeszt, Ragacsot, illetve Andi és Petra a két spanit.
Beállítgattuk Őket, fotózkodtunk. Megnéztük Törpit, a picijeit, Napsi egyik picijét, Darth Vadert. Utána Andi hazahozott minket, kicsit beszélgettünk még, aztán jöttek értük. Szuper nap volt, iszonyúan jól éreztem magam.

Törpi alom, 5 szuka, 1 kan :-)


Kókusz áááááll :)

Végére egy nem túl örömteli hír.... Lindy, Edináék Snacija tegnap átment a szivárványhídon. Nyugodj békében! Örülök, hogy ismerhettelek! :(

Meijerij Lindy:
MultiCH, ICH, HCH, HGCH, YUCH, HJCH, BOG, CH of CH

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések