Fulladás


tartsd Grid tartsd!
Ma reggel szokás szerinte mentem ki etetni Ingridet. Amikor jött láttam, hogy rázza a fejét.. Frankó, megint begyulladt a füle.
Amikor tisztítottam elkezdett fulladni... Alig kapott levegőt, majd amikor levegőhöz jutott akkor is nehézkesen.. Persze az első az volt, hogy megnéztem nincs-e semmi a torkában, a nyelőcsövén. Semmi. A nyelvét sem akarta lenyelni.
mintha kancsal lenne...

Ezek után megint rájött ez a pár mp-es roham, majdnem hányt is. Volt egy olyan érzésem, hogy innia kéne. Ivott egy keveset, jobb lett. Anya is kijött együtt néztük, hogy mi van... Doki száma már a telefonban volt, egy gombnyomás, és hívtuk volna... De szerencsére miután jó sokat ivott elmúlt, és azóta is tünetmentes. Ez az egész kb. 1/4 óráig tartott, de amikor apát felhívtam a doki száma miatt elbőgtem magam, féltem főként attól, hogy Ingrid tegnap lenyelt valamit.

Folyamatosan figyelem, kimegyek hozzá, rászólók, hogy igyon a biztonság kedvéért.
 Ma kivittem pár szalámit jutiként, és nagyon rápörgött. Tiszta ügyes volt! :)

ÉÉÉÉÉS!! Holnap kapjuk a dummyt! nagyon-nagyon várom, és rögtön belekezdünk a tanulásba! Látrányi utunkra is viszem majd, új környezet stb. Nagyon-nagyon várom, tavaly nyáron (pont 1 éve) láttam Őket utoljára : ) Majd arról kaptok egész képáradatot, és videókat.

Egyébként mondtam, hogy abbahagyom Griddel kicsit a "sportolást"... hát nem tuti hogy fogom... csak be kell szerezni jutikat, mert lehet hogy azzal jobban lehet motiválni.. : )

tegnapi vidi (HD)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések