Ingrid elveszett....



Sétálni mentünk 6 óra után Regiékkel. Tökéletes idő volt, Regi hozta Dundit, elmentünk a pékségbe, majd hazahoztuk, és egyenesen irány az erdő, bár Dundit hazafelé leraktuk.
Ingrid jókat rohangált, Suzy is elvolt. Videóztam, majd ha feltöltődik megkapjátok.
Új utakat jártunk be, még mindig csupa pókháló vagyok. Láttunk egy nyuszit.
Ingrid a sétánál mellettem jött. Illetve mögöttem.


Már visszafelé jöttünk, nagyokat nevetve egymás hülyeségein. Elengedtem Ingridet, de elég viccesen, ami később rosszul sült el... Tettem egy mozdulatot, mintha a dummyt kéne visszahoznia. Illetve ezt szoktam a tónál, amikor messze madarakat látunk, és azt akarom, hogy belemenjen a vízbe.
Ingrid elrohant, szagot fogva. Mi megálltunk, csináltam pár képet Regi cigánykerekezéséről...

nekem nagyon tetszik. Olyan Regis és Suzys :) ♥
Ingrid sehol. Hívtuk, kiabáltunk, de sehol... Egy kanyarban voltunk, szóval lehet hazament. Jó, induljunk haza. Éreztem, hogy nem otthon van.. Hát nem.. Regi is kiabált, jó erős hangján. Semmi. 
Kihoztam a biciklim, és kimentem gyors a főútra, nem ütötték-e el. Elszaladtunk Regihez, leraktuk Suzyt, és visszajöttünk kis kerülővel hozzánk. Elindultunk erdőbe.. Éreztem, hogy ott van. És, amint beléptünk a leagazásra Ingrid ott állt jó messze, nézelődve, kétségbeesetten. Szóltam neki, és jött, szaladt hozzám...'Hatalmas kő esett le a szívemről, és agyonütötte kétségbeesésem. ' (Ahogy Zaráéknál szokás mondani)
Suzy drága

Gyors ráraktam a pórázt, megszeretgettem. Nagyon megijedtem.. Nagyon-nagyon... Annyi adrenalin volt bennem, hogy simán lefutottam volna egy maratont. Regi elment, de nagyon köszönöm Neki, hogy eljött, és nem hagyott ott. Pedig nem várhatja el senki senkitől, hogy fél 9-kor bóklásszon egy kutya után. Ő még jött. Azt mondják bajban ismerszik meg a jó barát. Ez tényleg így van. Köszönöm még egyszer ♥.

Szóval, Regi elment. Én meg ott maradtam, Ingrid idejött hozzám, boldogan csóválva. Én meg elbőgtem magam. Akkor jött ki rajtam ez egész... De már semmi baj... Hála istennek... Pedig, már megvolt a hírdetés szövege, hogy mit rakunk ki... De szerencsére nem került rá sor.

Videó holnap. Képek ITT
egy cigánykerék...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések