Ez ám a pörgés!

kicsit túl világos :S

Annyira büszke vagyok Ingridre!
kb. 1 hete nem voltam kint nála, de ma végre volt egy kis időm kimenni. A rossz idő sem szegte kedvünket, de amondó vagyok, amíg nem fúj a szél nincs gond.

Kimentem a két koronggal hozzá. Tisztára felpörgött már a látványtól is, lenyomott pár kört egy eszelős vigyorral a képén.


Megkerült szépen, és eldobtam a frisbeet. Olyat művelt mint még eddig soha. Felugrott a frisbeeért, és gyönyörűen elkapta. nem csak elcsípte ahogy eddig, elkapta. Szépen ráharapott. Nagy örömködés, visítozás részemről, amin még jobban felpörgött. Most véletlenül kicsit erősebben dobta el a frisbeet, de újabb meglepetésemre, ez is sikerült neki. Így folytattuk a játékot, mert ez játék, nem idegesítettem magam, hogy nem kapja el. Ezután Ingrid futva jött hozzám, és közben dobta el a korongot, így teljes lendülettel szaladt előre, és elkapta. Annyira örültem neki. Csak úgy tapsoltam, és örömködtem.

kicsit jobb

amikor úgy éreztem kezd visszaesni a szuper ereje, gyors eltettem a korongokat, és dd-ztünk egy kicsit. Ezzel is tökéletesen meg vagyok elégedve. Nagyon figyelt, és a pörgés nem állt as pontosság útjába. Ezt is időben hagytam abba, pont amikor már lankadt a figyelme.

Előszedtem a madzagos barátunkat, amin újra bepörgött. Jézus isten, mennyi energia van ebbe a "dögbe"??
Engedelmeseztünk, rátértem a sípra. Még kicsit bizonytalan, de amint meghallja már jön is.

Rendbeszedtem a bundáját gyors, és összeszedtem a "gombákat" az udvaron, majd kicsit handlerkedtem vele. Megcsináltam 2 kört, egyszer kézcserével, beállítottam, majd egy dupla T, utána meg egy 8-as. Ez a két legnehezebb szerintem, de kezd egész tűrhetően menni...

végén eldobtam neki még egyszer a frisbeet, hogy nem csak álmodtam-e az előbb.... és nem :)
annyira büszke vagyok rá! Különösen, hogy akkor sem vette le a szemét rólam amikor egy kutya baktatott el előttünk :)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések