Perfect


Fél kettőkor fogtam ebet, pórázt, madzagos labdát ( a korongokat nem mert fújt a szél) és elindultunk. Odafelé zökkenőmentes volt az út, csajszi minden hiba nélkül jött láb mellett. Összefutottam biosz tanránőmmel, aki éppen biciklizett.

Látom, hogy a messzeségben jön egy kutya, gazdival aki babakocsit tol. Ingrid még nem vette őket észre, így oldalt cseréltem vele, ugyanis jobb a békesség. Ahogy közeledtünk láttam hogy egy tibeti terrier, ráadásul szépen sétál a babakocsi mellett. Amikor elmentünk mellettük megkérdeztem a nőt hogy odaengedhetem-e Ingridet. Összeszimatoltak amíg mi váltottunk pár szót.

Kiértünk a tóra motorosok "kíséretében" ugyanis Vadkerten a motorosok időjárás jelző indikátorok. Ha jó idő van egész városban mást sem lehet hallani.


Kint elengedtem ebzetet, majd sétáltam kicsit, utána leültem egy padra. Ingrid őrült vigyorral az arcán futkározott össze-vissza, bele a vízbe, ki onnan. Gyakoroltam vele egy kicsit, majd eldöntöttem hogy körbesétáljunk a tavat. Épen indultunk volna amikor megjelent Csaba és családja (ők azok akiknek goldijuk lesz)

Ingrid pórázon volt egy darabig, a kisfiú elment a játszótérre, Dóri, a kislány pedig egyre bátrabb lett, elkezdte simizni Ingridet. Ez azért nagy szó, mert amikor először találkoztunk kicsit távolság tartó volt.

Elengedtem csajszit, had rohangáljon, nem sok vizet zavar. Nem nagyon megy oda idegenekhez, inkább elindul feléjük, megnézi őket, majd kikerüli őket. Dóri elkezdte kergetni őt, futott utána, majd Ingrid kergette őt. A kisfiú is csatlakozott hozzá, majd nemsokára egy fehér pontot, és 2 mozgó pöttyöt láttunk. Néha felénk jöttek, Ingrid széles vigyorral, lógó nyelvvel, a gyerkőcök meg sprintelve kacagva futottak utána. Ezért érdemes volt kimenni. Ingrid pancsolt, a gyerekek meg visongtak.

Ingrid elment egy házaspár mellett akik ültek, a hapsi meg elkezdte zavarni hogy menjen el onnan... Most nem azért, Ingrid 50 m-re elkerülte őket... :S

Mi meg addig beszélgettünk, a kutyatartásról, kérdeztek, én meg válaszolgattam nekik. Igazából örülök hogy összefutottunk, ugyanis el akartam mondani nekik a Cesar módszer elveit. Megbeszéltük a veszélyes kutyafajta berögződéseket, elmondtam, hogy mindenről a gazda tehet.

Megjött az egyik magyar tanár kutyájával. Ismerem a tanárt, és látom a kutyát. A kutya tökéletesen falkavezér, támadni akart Ingridre. Behívtam Ingridet, rárakta pórázt. Még jó.
Ingrid szuggerálja a kutyát, aki elkezd támadóan viselkedni. Ingrid belelendült volna, de gyors lenyomtam.
Miután elmentek nem akartam elengedni Ingridet, mert tudtam hogy utána menne.

Dóri elkérte e pórázt, hogy ő majd viszi Ingridet egy körre. Mondtam neki, hogyha húzna, akkor engedje el. Egy darabig szépen sétált, csak a kislány beleesett abba a hibába, hogy futni kezdett vele. Elkezdte húzni őt Ingrid, így elengedte. Kiment a tó elkerített részéről, majd hála istennek visszajöttek. Szegény úgy sajnálta hogy kimentek :) visszajöttek nem? persze hogy nem haragudtam.

Elmentek végül, én meg kicsit dd-ztem Ingriddel. Addigra megnőtt a létszám a tónál, így rajtahagytam a pórázt.

Hazajöttünk, miután kellően felhívtuk magunkra a figyelmet, sokan megmosolyogtak minket.

Hazafelé szegődött hozzánk egy kis puli szerűség, aki terelni akart minket. Elég volt egy erőteljes hé! és abbahagyta a durvulást. Futkározott körülöttünk, ugatott, mókázott. Nagyon édes volt.

Elment mellettünk a kozmetikusom egy ismerősével, aki teljesen fel volt háborodva, hogy miért kóborol ez az édes kutyus. Végre egy értelmes ember....

Hazáig kísért minket, és nagyon feldobta a kedvem. Olyan kis vidám kutya!

és jöjjön 2 db. videó.



sípos vidi




tavas videó



lassan 9000 látogató lesz a blogomon. nagyon köszönöm hogy olvastok, köszönöm a kommentárokat, és a segítség felajánlásokat! 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések