Szokások...



Egy ideje figyelgetem lánykámat Csak úgy.. unalom űzésként? Amikor a könyveket bújom, jelen esetben a biológia rejtelmeibe temettem magam, és az idegrendszer egy-két latin kifejezését nézegettem, és kinyitottam ablakomat. Ingridet vettem észre aki a függönyön keresztül bámul befelé. Félrehúztam a szúnyoghálót, és kidugtam a kezemet. Csajóca rögtön futott, és dörgölőzött...

No de nem az a szokás...

Egy átlagos reggel:
Kutyát etetek, táskát húzok. Ingrid kaján nyamnyog miközben elhaladok a kerítésünk mellett. A kis mázlista...
Hazafelé már az udvar közepén döglik. Amint meghallja a trappolásom felkapja a fejét. Bámul engem fülét hegyezve. Kb. egy perc elteltével felfogja hogy igen, én vagyok az. Felpattan, és lapulva, de peckesen jön. Felugrik a kerítésre, és én megsimizem. : ) ez minden nap így megy. kis aranyos : )

ma elmentünk táposbácsihoz. Sajnos ennyi volt a sétánk, mert nekem mennem kellett bioszozni...  Jövő hét utáni hétvégén alapfokú nyelvizsgázom... ne kérdezzétek mi az értelme... angol tanér anyu.. erőlteti... : / mindegy. utána hétvégén Herman Ottó verseny... : ) nagyon várom... egyik kedvenc versenyem.

Frisbeeztem is vele, de mondjuk úgy, hogy ma nem volt formában... Inkább engedelmes volt ma. Láb mellett szépen jött, felnézett. Maradni is maradt, de most kicsit extérebb voltam, igaz nem sikerült rögtön. Dobáltam a frisbeet nem messze, ő meg égett a vágytól.. Na ezek után pörgött a korongra!

Biosz tanáromnak me megdögönyözem az ír szetterét. Illetve a lányáé. Neki egy feka labija van... : ) ez az ír... Kis bolond kutty, de tudja ám magáról, hogy gyönyörű!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések