Változnak az idők...

szokásos fekvő póz :)

Változott a program, húgom lebetegedett, így most itthon maradunk... őszintén nem is bánom annyira nagyon.
Egy évvel ezelőtt még simán azt mondtam volna, hogy mi sosem fogunk engedelmesezni. Most meg?egész türhetőek kezdünk lenni.

Ma kicsit tréningeztem vele. egyre ügyesebb. Sípra szokunk rá most, egész ügyes. már nem keveredik neki, ügyesen tudja.  Utána jött frisbee, és sikerült messzire dobnom neki.
Majd jött egy kis agility, jó rég vettük elő. De most! csak az a gond, hogy mire elővettem a fényképezőgépet már elfáradtunk... plusz utána kértek tőlem egy sípos vidit, ami nagyon gyatra lett, nagyon elfáradt már addigra a csaj... de azért feltöltöm... csak lassan tölti fel, szóval majd egy másik bejegyzésben kapjátok meg.

aztán végre kizöldültünk. olyan jó idő van. Ingrid szőre is megérezte ezt, és hirtelen hullásba kezdett (na jó, nem annyira hirtelen) és ma egy óráig fésülgettem, de nem jött ki mind... ilyenkor jó lenne egy furminátor, bár akkor elveszne a fésülgetés szépsége.

csak egy része...

Ma kimegyünk a tóra had rohangáljon a csajszi. Kicsit belvíz van, de legalább kevesen lesznek.
A madzagos labdát és a korongokat is kiviszem szerintem.

Jó rég voltunk már kint... egy fél éve talán? 3 km kifelé az út, ami 3/4-ed óra gyalog... szóval csak hétvégenként tudom kivinni, illetve még most héten tudom kivinni. ha beindul a strandszezon azért nem... ígyis fogunk kapni szerintem a horgászokról, de magasról teszek rájuk.

agilityről csináltam vidit. kérek véleményt, kritikát. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések