Furcsaságok

édesem :)
Ma hazaértem, gyorsan legyűrtem egy hatalmas adag neo-citrant, és csomó csokit. Így kicsit jobban lettem (eléggé beteg lettem, de rajta vagyok a gyógyuláson, hiszen FeHoVa ♥ ) és sikerült 3 vastag pulcsit, 2 gatyát magamra erőltetni, és fogtam kutyulit, és indultunk. Kicsit köhögősen, orrfújósan, gyengén, de legalább Grid élvezte....
Elengedtem, lőttem egy képet róla, többre erőm nem volt. Rohangált össze-vissza, néha kiabáltam vele, mert minden szar (szószerint) összeevett. Mostanság rászokott erre, de nemtudom miért.


Aztán ahogy rohangált, ha hívtam jött, nem ment messzire. Egyszer látom, hogy valamit szaglászik, de nagyon. Majd kaparászik, és végül előránt egy egerészölyv (?) szárnyat. Meg sem rázza magát, hozza nekem, nem harap rá, majd leül elém. Azt hittem megzabálom. Hatalmas örömködések, letetetem vele, majd hatalmas dicséret. Őzláb után már meg sem lepődtem... Eléggé fura dolgok vannak az erdeinkben... De ahogy egyik angol csoporttársam mondta, itt még a hóval együtt madárszárnyak is potyognak...Vadkerten már nem lepődünk meg semmin... Szeretjük ezt a kis városkát! :)

Hasznosítsuk a természet adta lehetőségeket. Eldobáltam neki, rögtönzött tréning. Ügyes volt, nagyon pörgött, hozta nem nagyon harapott rá...
Bár a végén ráunt vagy bekattant neki valami, és elkezdte szétszedni. Butus... De azért szerintem ügyes volt. Kerestettem vele a madár többi részét, de nem talált semmit. Valószínűleg már nincs is ott.

Bella beállítás... Gyönyörű nem? :) (még mindig vannak a beállításommal apróbb hibák, de szerintem fejlődőképes vagyok...) 

Egyébként újra honlapozok...pár újdonság (és még jön pár hamarosan :) )

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések