Jön, jön, jön!

Nyakabully Falstaff - 11 months old ♥
Fotók: Ákos :)

 Egyre inkább itt a tavasz! Erre ma döbbentem rá, hogy a télből igazán kilábaltunk... nincs kedvenc évszakom.. mindenben van valami szép, valami jó...  De már várom nagyon a tavaszt... a sok madárkát, hogy felpezsdüljön az élet az erdőben :)

Ma elmaradt utolsó órám, úgyhogy hamarabb tudtam menni Ákosékhoz kutyázni. Vittem lányomat is, hiszen kell a mozgás neki is, meg gyakorlásnál legalább volt egy kis közönsége a kutyuliknak.

Ragacsúrral kezdem, ha kiállítás előtt nem kajál fantörpikus lesz... Ingriddel játszottak kicsit, nagyon bírom a két fehérséget.
Törpusszal folytattam, Ő meg megtáltosodott. Nagyon profi a kislány, de tényleg. Élvezet volt Vele gyakorolni, igazából egy rossz szavam sincs rá. Fut, beáll, pont mint a kiállításon.
Falika is nagyonügyi. Imádom azt a kutyát!
Niagara is ügyi volt, felülmúlta az eddigi összes gyakorlást. Lolababa is ügyeske, egyre kevésbé fél.


Lujzát is elvittem picit sétálni.. illetve úgy terveztem, hogy elviszem... Rosszul gondoltam... szegénykém nagyon fél, nem akart jönni...
Andival megbeszéltük, hogy legközelebb kicsit megdolgozzuk a kicsilányt, mert nagyon gyönyörű, és hát kiállításon ez nem lenne menő...

Nagyon szeretek ott lenni, úgy megszerettem Őket, mintha a saját kutyusaim lennének. Jó, nem az összeset, de a 'kemény magot', akikkel minden héten gyakorolok, na Őket igen! Imádom dögönyözni Őket, imádom, ahogy felvidítanak.
Ma pl. Nia ment Ingrid után, és nem vette észre a tócsát... olyan édes volt ahogy a lábait dobálta szanaszét, és menekült ki a vízből.
Egyszerűen imádom Őket ♥

Ingrid amikor gyakoroltam a bullcikkal ki volt kötve egy korláthoz, de aranyosan, türelmesen csücsült, és figyelt minket. Annyira szeretem amikor ilyen kis nyugis, de ha kel akkor nagyon tud pörögni.

Ceglédre pedig mennek a nevezések :) Damon, Bellus, Törpös, Ragacs, Falkó és lehet Nia :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések