Egyet vissza

fotók: Ivett

Ma Ingrid nem volt nagyon toppon délelőtt. Kicsit punnyadt volt, de azért nem volt vészes. Ivettel megbeszéltük, hogy visszább veszünk a szlalomból, szó szerint, és az első lépést gyakoroljuk még.
Kiraktam 2 rudat, és hajrá. Ingrid tök ügyi volt, jó messziről is be tudom küldeni.


Délután már jobban pörgött, bárhonnan be tudom küldeni. Még a héten ezt gyakoroljuk, utána jöhet a következő szint. Azt nagyon alaposan megtanítom neki, hiszen szerintem az az egyik legfontosabb rész. Most nem fogok semmit sem elsietni, hiszen időnk az van bőven.
Ha valaki nem érti miről is beszélek, annak itt van egy videó, amiben nagyon jól leír mindent.


Miután eleget gyakoroltunk jött a kaja ideje. Ugye nekünk gondunk van a behívással, így Ivettől kaptunk egy jó ötletet, hogy mit kezdjünk magunkkal. 
Az egészben az a lényeg, hogy udvaron kívül, tőlem kapja a kaját. 
Ma kimentünk az utcára elénk gyakorolni picit. Nagyon alap dolgokat, de ha valamit megcsinált kapott jó sok fini kaját. Már így, a 3. napon jobban figyel rám kint szerintem. Főleg a behívást gyakoroljuk, hiszen azzal van bajunk. Anyának eleinte nem tetszett a dolog, hogy így kap kaját Ingrid, de hát a nagyobb jóért sok mindent megteszünk. 

Sokat javult Ingrid amióta Rékáékkal, Ivettékkel sétálunk, de még mindig nem elég nekem. Hiszen bármi történhet, jöhet egy autó, jöhet egy kutya, vagy csak szimplán elveszik. Érdekes, hogyha nem talál akkor bepánikol, keres, ha pedig egyedül vagyunk még nyüszög is, ugat, vagy hazamegy. 
Ez a nem jövök vissza egyébként sem egy jól nevelt kutyára vall. Mostantól sokkal jobban fogok figyelni arra, hogy következetesen szigorú legyek vele, hiszen Ő eléggé domináns típus, emitt nehezebb vele bírni sokszor. Kutyákkal is nagyon domináns, sokszor túlzásba viszi a játékot, azt hiszi minden úgy lesz ahogyan Ő akarja. 


Egyébként készülünk ezerrel Lucky Dip-re. Minden nap gyakorolunk, 

perfect ♥
Tegnapi videónk, elején Jamie, utána jön a lányom. 


Valamint egy kis 'reklám' :
A Tikotta kennelben egy gyönyörűszép kan vár gazdijára. Lehetőleg kiállítani vágyó, lelkes gazdi kéne neki, aki ki tudja használni minden benne rejlő értéket. Ha tehát kedvet éreznél egy ilyen gyönyörű, aranyos, és kedves kutyushoz, Mr. Bojangels a te kutyusod :)
Apa: Tenth Soul from Flawless Carriens 'Wyatt' akit magam is ismerek, és csak pozitívat tudok mondani Róla. Gyönyörű, okos, és tele van energiával. 
Anya: Terra Antyda Sani Cha Cha 'Milky' egy észt import kutyus, szintén csodás küllemmel, és személyiséggel.
További infó: http://flawlesscarriens.hu/  - Farkas Márta.


Megjegyzések

Vanda üzenete…
Nagyon ügyesek vagytok szerintem!:)) És a képek is tetszenek, meg a videó is szupi! Hajrá! :)

Népszerű bejegyzések