Felavatva

 utazuuunk :)

Hétvégén vettünk anyuval a hátsó ülésre kutyás huzatot, hogy Grid is tudjon ott utazni. Délután Ingriddel napoztunk. Bár Ő inkább árnyékból figyelt.
Ma estefelé kimentünk felavatni az új kocsis cuccunkat. Sikerült nagy nehezen kitalálnom hogy kell berakni, és minden simán ment. Ingridnek is tök kényelmes lehet, meg a szőre sem száll semerre. 

a képek borzalmasak, nem voltak fények, mert már a fák teljesen kiárnyékolták, sőt, a legtöbb kép már féligmeddig szürkület tájban készült.

Minden rendben volt, tón elengedtem. Éppen egy ismerősünk és egy baba rokona simizte Ingridet amikor észrevettem, hogy van kint egy másik kutyás is. Éppen kerülgettek fákat, na mondom ez már nem rossz dolog... Addig-addig nézem, hogy észreveszem, hogy Adélék azok. Roxy nagyon kis kigyúrt, aranyos kutyus. Néha jókat rohangáltak, meg pancsoltak.


Ingrid egész jól viselkedett ahoz képest, hogy nagyon rég rohangálhatott egy kiadósat. Dummyztunk is, egész ügyi volt, nem a legjobb, de rég dolgozott már vízben... No de a bot az kedvenc volt mindenkinél :) Elmentünk sétálni az utcákba, de ott nem lehetett elengedve, mert csomó helyen nyitva a kapu, és persze már megszokta, hogy be kell menni. Mert hiába szólok rá sokan elkezdik simogatni amikor bemegy.... 

let's play!

Adél nagyon örülök hogy így összefutottunk, jó volt találkozni Veletek! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések