Tavaztunk, szlalomoztunk

Jamie
Mára megbeszéltünk Ivettékkel egy talit. Úgy volt, a pályán szlalomozunk, ugyanis Ivették készülnek a vizsgára. Pályán sajnos edzést tartottak, úgyhogy álltunk tovább tóhoz.
Kipakoltuk a rudakat (6db) és tanakodtunk, milyen módszerrel csináljuk. A 2x2 -es mellett döntöttünk. Kiraktuk, Ivették kezdtek. Jamie haláli volt,  úgy figyelt Ivettre az elején, hogy sokszor nekiment a rúdnak. Aztán gyorsan belejött, és már tudatosan ment be a rudak közé.

everyone

Ingriddel mi is kipróbáltuk. Egyáltalán nincs biztos és jó szlalomunk, úgyhogy másodszorra is belekezdünk az újratanításba. Tök jól ráérzett a lányom, szellemlabdát meg hozta-vitte. Meg voltam elégedve vele, egész messziről be tudtam küldeni. Na majd itthon is ráfekszünk, aztán lesz egy jó kis szlalomunk.

Bella & Damon

Aztán Gridnek bekattant valami, és elrohant, leszart.
Elpakoltuk a rudakat a kocsiba, és elmentünk sétálni. Találkoztunk egy minibullal, tök aranyos volt. Elmentünk Réki felé, és bementünk hozzá picit. Egyre jobb az a ház, már kint is lakik. Kutyik örültek nekünk, nagy kavarodás lett, 5 kutyus kint. Bementünk, szétnéztünk, dumáltunk. Lányom kint hisztizett végig.
Kimentünk az utcára, dobáltuk kutyiknak a szellemlasztit. Grid bemászott egy kertbe is, de végül sikeresen kijött.

Összes kép facebookon.

Nagyon szuper nap volt, a végén pedig Ivett adott pár tippet Ingrid idiótaságára. Holnaptól bele is kezdünk. Reméljük beválik...

Jaj, majd elfelejtettem, Jamie cuki bundáját lenyírták. Iszonyú jó lett, nekem nagyon bejön :)
Még sok-sok-sok ilyen sétát! :)

Megjegyzések

Unknown üzenete…
Így van...még-még sok-sok ilyen sétit!!! Akár 5 kutyával!!! :)

Népszerű bejegyzések