After dark

photos by Réka

Ma megtanultam szépen, felkészültem amire csak lehetett. Ráírtam Rékire, hogy 6 körül mehetek-e Damonozni, vagy ha ráér előtte csajokkal tavazhatunk.
6-ra jött is értem, mentünk ki tóra. Réka kölcsönadott egy világítós valamit, ami nagyon szuperül jött most, hogy sötét volt. Ingridnek úgy tűnik, jót tett a múltkori fenyítés. Ahányszor hívtam jött, bárhonnan el tudtam hívni.

Nagyon fáztunk, úgyhogy kitaláltuk, hogy beülünk a kocsiban, megyünk pár kört úgy, hogy kutyik jönnek utánunk. Szépen, lassan mentünk, szinte gurultunk végig, kutyánk mellettünk, mögöttünk, figyeltünk, nehogy baj legyen, de megtartották a kellő távot. Grid le sem vette a szemét rólam, végig ott baktatott.
Egyszer feltűnt egy kutya. Nagy volt a gáz, mert legutóbb megtépte Bella babát.

Gyors kipattantunk, Ingrid rá sem nézett ott várt engem, és össze vissza csóvált, örült, ugrált. Azt hihette a drágám, hogy otthagyom. Letti utánaszaladt, de gyors visszahívta Réka.
Indultunk haza. Illetve, Rékáékhoz. Mind a négy eb, beleértve a pici Damont, akivel Ingrid hatalmasat játszott. Lányomból előtörtek az anyai ösztönök, odaadta a játékát neki (pedig nagyon irigy... )

Szerintem a piciDamont sem kell sokat altatni, de talán lányom is kicsit kimozogta magát. Réka lányai nem igazán foglalkoznak a kis csöppséggel. Inkább furán néznek rá, hogy ő meg mit csinál itt, és miért mindenki vele foglalkozik...
Damon megismert engem, úúgy örült nekem, össze vissza ugrált, Réka azt mondta, nem szokott ennyire örülni embereknek.
Most, hogy jobban volt időm megfigyelni megláttam, milyen teste van a picinek. Elől csupa izom, de komolyan! Széles mellkas, széles vállak, hátul pedig kis vékonyka. Nekem nagyon bejön. Mi lesz majd belőle... Ha kicsit dzsiraffe lesz most, hogy nő, akkor sem lesz gáz, mert elég izmos ahhoz, hogy ne legyen zavaró.. szerintem.. : )

Jó kis csapatot alkotnak a kutyáink. Jól megvannak egymással, játszanak, bohóckodnak. Élvezet minden séta. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések