Véletlen találkozás

Tegnap amikor leszálltam a buszról a focipályánál egy ismerős kocsit vettem észre a parkolóban. Egy Réka kocsi. Benéztem, és igen, bent rohangált a két csajszi. Berohantam, elkezdtem kiabálni, hogy Bellaa, Lettiiii. Először azt hitték Réki, aztán észrevették, hogy én vagyok. Azt az örömöt. Jól megdögönyöztem őket.

Aztán Réka odaadta a felvezető pórázt, meg egy kis jutit, és mentem Belluval gyakorolni. Jó volt kicsit kiengedni a gőzt így suli után. Bár Bella most meg volt őrülve, hogy odamenjen Lettihez, meg Rékihez, de a végére sikerült összerázni a csajt, és még egy kép is (igen, hogy telós) de lett rólunk. A beállítás nem a legjobb. Első lábait hátrébb kellett volna pakolni. De amúgy a csajszi ügyes, meg gyönyörű (nem véletlenül lett JBIS 3 :) )

Reggelente van általában 5 percem Ingridre még etetésen kívül. Általában szellem labdázunk, meg játszunk.

Ma még suliban írtam egy sms-t Rékának, hogy fél 4kor találkozzunk a focipályánál. Hazarohantam, elmentem 10 percre fényképezni, és után fogtam Gridet, és indultunk.
Út közben akadt egy kis probléma... A retripórázunk elszakadt (nem menthetetlen, megjavíttatom) de nem volt probléma, sikerült anélkül is sétálnunk.

A pályán a csajok hatalmasat randalíroztak, Ingrid egyre ügyesebb. Ha szólok jön, egész ügyes. Kicsit engedelmeseztem vele (na jó, nem nevezné, annak, inkább láb mellett séta meg ültetés, fektetés)  szellem labdáztunk, bár amint kiszemelték a többiek rögtön lecsaptak rá.
Én általában hagyom Gridet rohangálni amíg Bellával gyakorolok, és közben Réka meg Letti engedelmeseznek. Hát, egyszer csak kiabál Réki, hogy ha Ingrid visz egy madzagos labdát akkor ne lepődjek meg. Hát igen, lányom már száguldott felém, nagy büszkén, hogy ő végrehajtotta a keresd feladatot. Imádom ilyenkor amikor rájön a stréberség, és pár percig elkapja a munkavágy (jó, ha szólok neki jön, és dolgozik szívesen, de amikor így random dolgozik olyan kis aranyos)

Lábszlalomnál halál cuki a csajszi, nagyon figyel, és pörög. Lábnál nem azt mondom, hogy szépen jött, de figyelt felfelé végig, igaz, néha előrébb volt, vagy hátrébb, vagy sokkal mellettem. Letti tud, méghozzá nagyon. Kicsit vele is bohóckodtam amíg Réka Bellával gyakorolt, és még nekem is szépen heelworközött. :)

Amint (nem borzasztóan messze) lesznek kiállítások, azt mondta Réka mehetünk. Szupi :)
Damon ma vagy holnap kapja az utolsó oltását. Hamarosan jöhet sétálni!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések