Dobbantás

Ingriddel elkezdtük a korongos dobbantást. Egyelőre még csak felugrik a hátamra, és a guruló korongot kell elkapnia. Egész jól megy neki, sőt szuperül. Végre leszokott arról, hogy a fejemre ugrik rá (igen, nagyon fájdalmas tudott lenni amikor a tarkódra vagy a fejedre ugrik egy 26 kg-os kutya... ) Most már a hátam közepére ugrik.   

Grid pörög ezerrel. Régen olyan furán ugrott a korongért. A talajon maradt a hátsó két lába, és nem is futott rendesen. Most viszont teljesen más. Rohan érte, és úgy kapja el ahogy kell, teljesen elrugaszkodik. Mintha régen le lett volna merevedve. Most teljesen kinyújtózik, csavarodik, és biztosan tud ugrani, még ha nem is mindig kapja el. De az is az én hibám, elfelejtettem dobni. 

Aztán van egy jó hírem. Illetve ez csak nekem megnyugtató. Ingrid kislánya, Ruby-t örökbe adták, még régebben. De ezt én csak most tudtam meg. Állítólag (Ivett mondta) hogy jó helyre. Jó lenne tudni hogy hová... Annyira sokszor eszembe jutnak a picik... :( Mekkora marha voltam...

Tegnap voltam kórházban, tünetmentes vagyok. Hála istennek, így nem kell lemondanom semmiről megint.. :)
Ákoséknál kiskutyák születtek. Jobban mondva, az egyik kanja az apuka, Kokos, és egy másik kennelben látták meg a babák a napvilágot. 
Most pedig megyek portfólió fotózásra...  :)
Gabriel - male - available

Megjegyzések

Adrienn üzenete…
Tünetmentes? Mért mi volt a baj?
Nagy Orsi üzenete…
van egy öröklött szívbetegségem, volt ritmuszavarom, és volt egy betegség hozományaként szívzörej, és folyadék a szívben. :) De hála istennek ebből már csak az öröklött Mitrális prolapsus van, ami nem nagy probléma :)

Népszerű bejegyzések