Növögetünk

6 hetes Damon
Ma 3kor elmentünk anyuval Rékiékhez babázni egy fél órára. Damon szerintem rengeteget nőtt, igazi kis rosszcsont. Már most ő az alfa kutyus a falkában. Mindig övé lesz a játék, és már most nyúzza a lánykákat :) Rácsimpaszkodik a nagyobbak fülére, vagy a fülük mögötti bőrbe, és az nyammogja. A nagyobbak is megszokták, játszanak vele. Iszonyú édesek :)

Egyszer csak úgy csendesen beállítottam játékkal. Nem nehéz, már vérében van a kissrácnak. Free-be rögtön beáll, nagyon semmit nem kell pakolgatni neki. 7.-e után meg majd a futást is gyakoroljuk :) Most 12 hetes a nagyfiú, ma adták fel az export pedigree-t Henrietáék.

Aztán megjött Réka anyukája Ákossal, Félegyházán voltak, mert Tücsi (?) Réka anyukájának egyik francia buldogja éjjel elkezdett elleni, és most 2 kék picivel tértek haza. Biztos nagyon édesek. Majd kicsit nőnek még megnézem őket, bár most Ákinál is vannak picik, igaz, csak átmenetileg. Nagyon cukik, pénteken megdögönyöztem őket. 8 hetesnél tuti nem többek.

Most nagyon kiállításozhatnékom van. A kutyák is lassacskán megértek egy-egy showra.

Itthon szellemlebdáztam az előbb a csajszimmal, édes nagyon. Nagyon pörög a lasztira. Ha holnap nem is, de kedden elmegyek vele sétálni, ha ma már nem tudtam a tanulástól. (Meg tegnap jó kis gyormorrontást összeszedtem, és még kicsit ma is émelyegtem...)

oldalt van egy szavazás, csak egy klikk.. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések