Ha volna két életem...


Akkor az egyiket folyamatosan Ingrid mellett tölteném.. Szegényt úgy sajnálom... Amikor ma kimentem most, sötétben "gombát" szedni (nem tudom mekkora sikerrel) Ingridem majd ledöntött a lábamról.
Reggel kómásan szokott elém jönni, leül pár méterre, és megvárja, hogy odahívjam. Imádom. Mivel nincs túl sok időm mostanság (elkezdődött a tanulás.. számomra most... ) ezért egy (úgy tűnik hatásos) módszert fejlesztettem ki, hogy a szemkontaktust többször vegye fel. Csak akkor simizem, ha rám néz. Elején amint megsimogattam, elkezdett nézelődni. abbahagytam. Felnézett, hogy mivan, énmeg újra simiztem. Ma már végig engem sasolt, szabadon követésnél is végig megvolt a szemkontaktus.

Imádom, amikor távmunkázunk, és feksziknél kúszik egy kicsit, ültetésnél is közelebb jön. És amikor behívom... azt az örömet!!!
Jó lenne sétálni valakivel... Rékával, Ivettel...

Valamelyik nap bicikliztem be bérletet cserélni (novemberit kértem, októberit adtak, és a buszsofőr szólt, hogy á-á, ez nemjó.. kicsit lettem csak ideges...) és egy labikával találkoztam, aki nagyon nyammogott valamin. Ahogy közelebb értem, meglátttam, hogy egy cica... bizony... Egy idős néni a gazdája, és amikor takarítja az utcát, udvart, kiengedi a kutyát.... Gondolom, nagyon jót tehetett a kutyának a pár hónapos cica... meg amúgyis...

Ákos barátnője, Andi vett egy spániel babát.. alig várom, hogy megdögönyözhessem.. : )
Ne haragudjatok, hogy ritkán jelentkezem, bár a statisztikából látom, így is  látom, hogy sokszor kattingattok ránk. Köszönjük!
Hétvégén végre lesz időm picit.. remélem.. de még csak kedd van... amúgy szeretek suliba járni. nagyon is... csak hát... a tanulás.. nem vagyok valami szorgalmas..

Grissyke ma 2 éve hogy meghalt... még mindig elszomorít, és megkönnyezem...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések