Csapó 1!

Ma amint hazaértem felkaptam az állványom, Pirit, valamint egy kis jutit és persze Gridet.
Kimentünk erdőbe felvenni a videóanyagot a téli dd parádéhoz. Amíg összeszereltem a gépet és az állványt Grid rohangálhatott. Majd behívtam, és elindítottam a videót. Rengeteg anyag lett, ugyanis lánykám annyira pörgött, hogy az néha az egész rovására ment. Plusz én is bénáztam, ugyanis egy csomó réteg ruha volt rajtam. (Úgy nézek ki a  videón mint egy bálna... jó, talán mint egy bálna baby :) )

Jót elbohóckodtunk, és lett pár használható rész, megvágtam, kivágtam az ismétlődő részeket, és megpróbáltam minél kevesebbet belerakni a bénázásomból...
Ingriddel meg voltam elégedve, mármint viselkedésileg.

Fehova CACon lehet nem leszek, kicsit sajnálom, mert jó lett volna, de hát van ez így. Még nem esélytelen, majd meglátjuk hogy alakulnak a dolgok. CACIBon tuti kint leszek, Bella és Damon mellé jön velünk még egy Törpi is.

2 hét múlva lesz egy hétig egy vendégünk... Barátnőmék síelni mennek, és én fogok vigyázni a boxerükre. Valamint, hétvégén megyek egy ismerősömhöz kutyázni, egy fekete labi, és engem kértek meg, hogy kicsit tanítgassam. Szupeer! :)

És egy tegnapi vidi, a parádés videó később...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések