Kedves...


Tudom, hogy van pár ember aki nem szívlel engem ( nem is kell). És vannak páran akik ezt nem merik nekem megmondani, csak szidnak másoknak, amik később szépen kiderülnek. Csalódtam már így pár emberben.  
Nem szerettem volna írni ilyen bejegyzést. De kezd elegem lenni bizonyos dolgokból. 

Szóval. Nem, én nem tartom magam fotósnak. A fotós szint Helga szintjén kezdődik, amit még bőven nem értem el. Az, ha mások engem annak tartanak/ neveznek nem az én nagyképűségem! Egyszer, majd talán az leszek. Magamat akkor fogom annak tartani, ha egy NaturART-on díjazva leszek. Onnantól majd fotósnak nevezem magam. 

A kutyázás... Nem vagyok 'professional' handler. Messze vagyok attól, és bizonyos handlerek is. Ha Dorka írja ezt magáról, meg még pár ember, arra azt mondom ok. Mert onnantól kezdődik az a szint amikor már minden fajtát profin be tudsz mutatni, nem csak 1-et. ( Jut eszembe... Trikszy, gratulálok a Crust's kvalifikálásodhoz itt is! Rengeteg munka van benne tudom, és nagyon becsüllek érte, hogy meg tudtad csinálni! )
Viszont, annyira azért szerintem nem vagyok sz_r, hogy ne vállalhassak felvezetéseket. :)

Nem tartom magamat nagy kutyásnak, csak egy vagyok a sok közül, viszont szerintem mindent megteszek, hogy a maxot kihozzam lánykámból.

Akinek valami problémája van nyugodtan írhat e-mailt. Sokkal tisztább, egyenesebb, ha megmondjátok, hogy bajotok van velem. 

****
anyja lánya :) csak a szín kicsit Famous Familys :) 

és hogy ne csak ilyen dolgok legyenek a blogban...
Ingridem jól van, de még tüzelünk nagyban. 
Ma elmentem dokibácsinkhoz kicsi infóért. Az ivartalanítással kapcsolatban. Rengeteg új dolgot tudtam meg, viszont még mindig van pár kérdésem. Úgyhogy most körbekérdezek pár embert. Jobb utánajárni nem? :) Rengeteg minden múlik rajta... Nem bízom a véletlenre :)

Jelentem, Fehovára már van kimenőm a suliból, oszt. főnökkel lebeszélve. 
Redzsi, Neked meg itt is millió puszi, gyógyulgass, mert érik már egy séta, nem is tudom, mikor voltunk Veletek.. :(


Megjegyzések

Zsófi. üzenete…
Szia!
Ugyan én nem ismerlek annyira, de szerintem totál le jön, hogy mindent megteszel Gridért és szerintem jól is fotózol! :) Sz@rd le az olyan embereket akiknek ez nem tetszik. Szerintem csak irigy(ek). ;) csak így tovább. :DD
Nagy Orsi üzenete…
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :)) örülök, hogy vannak akik ezt gondolják :)
Gabi üzenete…
Mi úgy szeretünk, ahogy vagy! Ügyesen, szép fotókkal és szép kutyával :))) Jaaaa, Cipp csókoltatja :D
Nagy Orsi üzenete…
Jaaj Gabi! Remélem mostmár összejön egy tali... Majd írok faceen üzenetet ;) Nagyon aranyos vagy! <3 mi is csókoljuk Cipit! :)
Szandra. üzenete…
Szia!
Hát mi se beszéltünk még valami sokat bár szívesen megismernélek de ettől függetlenül mindig olvasom a blogodat nagyon szeretem tök jókat írsz mindig. :) Szerintem se foglalkozz senkivel! Szuperek vagytok Ingridből is a 110%-ot hozod ki, mindent megteszel érte és egyre csak jobbak és jobbak lesztek. Ugyan azt tudom elmondani a fotóidról is. Mindig egyre jobbak és jobbak! Ne foglalkozz az ilyenekkel! Csak csináld hiszen tudod, hogy úgyis sokkal többen vannak akik szeretnek! :D És nyugi, az, hogy ennyien rosszat akarnak neked az csak azt jelenti, hogy valamit nagyon jól csinálsz.. ;)
Névtelen üzenete…
Ne törődj az ilyenekkel! Az irigység beszél belőlük. Aki így kutyázik, arra csak felnézni lehet és tisztelni, mert példaértékű, amit csinálsz! :-)
(( Egy Bernis))
Nagy Orsi üzenete…
köszönöm szépen mindenkinek, nagyon jól esnek ezek a kommentek! :) Így még nagyobb erővel folytatom mindezt, mert látom, hogy van akinek tényleg tetszik, és nekem már az sokat jelent, hogyha 2 ember nézegeti a képeimet! :)
Petra üzenete…
Az ilyen emberekkel nem kell törődni.Hidd el mindenkinek van olyan "nem barátja" aki nem szívleli amit csinál.Ne bánkódj ez miatt,folytasd azt amit elkezdtél.:)
Pajti üzenete…
Szia!
Sajnos még én sem ismerlek annyira, de minden nap olvasom a blogot :)
Ne törődj azokkal akik ezt mondják, nagy részük csak irigykedik!
Az szerintem látatlanba is lejön mindenkinek, hogy Gridből is mindig kihozod a maximumot.
Az én szemszögemből Te már most fotós vagy, és egyszer remélem én is eljutok erre szintre mint Te! :)

Népszerű bejegyzések