Handing képek tegnapról

Összes fotó Szabó Réka tulajdonában áll!

Ma feltette Réka a képeket, így meg tudtam csodálni Őket. Szerintem javult a beállítás. Az én részemről. Bellánál már nincs gond az első lábakkal, viszont kicsit meg kell nyújtanom magamat, hogy elég hosszú legyen a kezem, hogy a pofiját is szépen tartsa, meg a farkát is jól fogjam. Majd valamit kitalálok :) Max majd lógok picit valamin, hogy nyúljon a kezem : D

Damonka okés, viszont az első szögeire figyelnem kell! Meg arra, hogy minél kevesebbszer lépjen ki. Mozgás jó! Nagyon jó. 
Fehován lázasan nézegetem a nevezőket. Bellánál necces lesz, eléggé erős mezőny, viszont Damike egyedül lesz (koppkopp). Szerintem rengeteg fog rajtam múlni, hogy hogy állítom be Őket. Ha jól, akkor nincs veszve semmi. Ha viszont nem figyelnek, nem kajásak, és Bella nem fut szépen akkor már nem hiszem, hogy sok esélyünk van, hiszen a többi kutyusnak nagyszerű felvezetője lesz (Süli Kriszta ellen nem versenghetek handlinben).  

Bellának nemsokára dp szűrés, utána szerintem rágyúrunk mellkasra. Szerintem Neki az a gyengéje. Fölösleges lenne azt mondani, hogy tökéletes. De nincs veszve semmi :)


Ma Griddel kicsit gyakoroltunk. Videó is van, szokásosan fb-n lecsekkolhatjátok majd. Egész jól ment minden, bár mire észbe kaptam, hogy jé, videózhatnánk már picit elfáradt. De szerintem ügyeske. 
Úgy imádom amikor nem az lenne a lényeg, hogy szépen láb mellett sétáljon akkor nagyon tud. De amikor csak az lenne a feladat... 
alakulunk... de az a farok! 
Alig várom, hogy Grid befejezze a tüzelést. Úgy mennék vele ide-oda sétálni Ivettékkel is, meg Rékáékkal is, de ilyenkor inkább nem. Ha minden igaz akkor nem sokáig lesz ez probléma... Sikerült anyát rávennem, hogy ivaratalaníttatssuk. Meg mondom őszintén nagyon félek. 
az a mozgás! tud Ő ha akar :)
Vicces, hogy a suliban egyre többen úgy ismernek mint a kutyás fotós lányt. Szeretem, amikor erről a két szóról én jutok eszében. Szeretem amikor egy-két portfólió fotózás után egy csomóan, még akikkel nem is beszélek odajönnek, hogy szuperek a képek, és Ők is szeretnének képeket. 
imádom! ez a kép annyira én!

szerelmem *-*

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések