Eggyel több

még egy régi Odett alom... Fotók : Ákos
Hát, ez a cím mai napomra többször is igaz volt... Péntek 13 nekem nem volt valami szerencsétlen, sőt, egész jó volt.
Ráírtam Ákosra tegnap, hogy ma kutyázás. Aztán, rájöttem, hogy most van Angliában. Vitt ki kutyusokat. Így Andihoz fordultam, és 3kor már mentem is Törpiért. Hazakísértem Vele egyik barátnőmet. Az a vicces, hogy sétálni borzasztó vele. Össze vissza kacsázik. Bezzeg amikor handleres tempóra kapcsolok, úgy szedi a lábát, kihúzza magát.

Aztán találkoztunk egy yorkit sétáltató nővel. Kicsit beszélgettünk. Csodálkozott, hogy milye kutyám van, aztán elmagyaráztam, hogy ki. Rögtön tudta.. Ákosékat mindenki ismeri vadkerten... : ) Törpi fantasztikusan viselkedett. Nem volt rámenős, semmi. Okosügyes! Aztán picit játszottunk. Ennek egy olyan következménye lett, hogy lefejelt, majd amikor álltam volna fel az államat fejelte le, plusz megnyalás helyett belém mélyesztette a fogát. Nem látszódik, meg nem direkt volt, de picit fájt. Lüke...

Falika ügyes.. nagyon! Ma tiszta szerelmes lettem belé. Úgy be tudtam állítani! Általában nem vagyok megelégedve magammal, de ma a kisfiú kitett magáért. Szuper volt!
Egy igazi mókamester ez a pasi! : ) Éppen futottunk (csakúgy, viccből, no meg hogy izmosodjon) amikor egyszer fogta magát, belevetődött a fűbe, és elkezdett hemperegni. Én úgy nevettem rajta! Amúgy egyre jobban néz ki, nekem most tökéletes.

Nia is egész ügyi volt. Alakul ő.
Ragacska meg! Imádom! Egészen lenyugodott mostanság - gondoltam ezt... Séta végén lecsücsültem, és odahívtam. Elején csak első két mancsát rám tette, és figyelt azokkal a gyönyörű szemeivel. Aztán, ahogy simogattam egyre jobban felbátorodott, a végén már az ölemben volt, agyon nyalt, a hajamat húzta, össze vissza ficánkolt.

egy félig Vitabull pici... (Kokos kislánya)

Bementünk udvarra, beszélgettem picit Jutkával (Ákos és Réka anyuja) meg játszottam a picikével. Labdáztunk, és gyakoroltuk a free-t. Ügyes, nagyon!

Odetthez benéztem, csak üvegen keresztül, hogy ne zavarjam szegényt. Számolom a babákat, akár hogy néztem, 6 jött ki, plusz az egyik furán sötét volt. Pont jött Andi, megkérdeztem..
Bettike nem igazán szeretett volna anyuka lenni, plusz a szülésnél komplikációk is akadtak. Egyik baba meghalt, még mielőtt császározni tudták volna. Maradt egy, akivel úgy gondolta, hogy játszik. Így úgy döntöttek, hogy berakják Odihoz, hátha. Jó döntés volt, Odett nagyszerű anyuka! :) Eggyel több kiskutya ide- vagy oda..

Úgy néz ki, hogy Lujzának mégis csak jó fogai lesznek. Hátha! :)
Jött értem apa, de kicsit beszélgetett még Jutkával. Jó kis dicséretet kaptam.. Agyon vagyok dicsérve ott, az egész család nagyon-nagyon kedvesen nyilatkozik rólam mindig. Jutka bejelentette, hogy eggyel több bolond. No, ezt nem sértésnek kell ám venni! :D Ez egy jó jelző náluk.. Hiszen az egész család kutyás.
Annyira aranyosak mind, hogy az már-már hihetetlen! Viccesek, aranyosak, nyíltak... Mázlista vagyok, hogy ismerem őket!

Annyira rossz, hogy elmentek a pici franciák! Pedig még képeket szerettem volna róluk.. Főleg a kis kedvencemről! :(

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések