Rodeó

Drunken Jack - m
kiskutyás fotók fotók: Ákos

Ma ötkor mentem Ákosékhoz kutyázni. Törpit vittem el egyedül, mert vele most teljes gőzzel gyakorolunk Fehovára. sétáltunk egy hatalmasat, nagyon ügyes a lányka, és úgy nézem kezd szuper formába jönni. Leadott szerintem pár kilót, és egyre jobban néz ki a lányka.

HotDog - f

Sokat gyakoroltuk a free-t, a futást, és nagyon jól megy neki. Ügyes, de Ő mindig is az volt.
Bent az udvarban gyakoroltam Ragaccsal. Megtanulta az áll vezényszót, és ha nem figyel valami másra, tökéletesen beáll. De komolyan. Örülnék, ha megtartaná ezt a szokását. És jó messziről is be tud állni.

Muffin - f

Bementem picit Odetthez és a kicsikhez. Betti picijének az egyik szeme még nem nyílt ki, de már ugat. Rengeteget tanult az Odipiciktől, akik pedig már játszanak, és haláli cukik. Elvoltam, Odit dögönyöztem, maszíroztam, simogattam, vakargattam. Aztán végül leült, egy picike, azt hiszem Muffin szopizott, többiek aludtak. Odett pedig mivel mellette guggoltam ráhajtotta a fejét a combomra, és nézett fel rám azokkal a gyönyörű szemeivel. Csak simogattam, vagy 10 percig, majd elaludt a drága. De elég kényelmetlen testhelyzet volt, neki is, nekem is, és végül otthagytam Őt, és indultunk haza.

Jaffa - f

Rolex -m

Andiék nemsokára meg is jöttek Bogyóval. Hoztak mindent, ami kellhet. Nem sokáig maradtak, sikerült kisurraniuk. Bogyó egy darabig állt, várta őket, majd játszott Griddel. Ha jött egy autó odarohant megnézni, hogy visszajöttek-e érte.
Sikerült megvacsiztatni mind két kutyát, és amíg evett a lánykám összehaverkodtam vele. Addig nem jött oda hozzám, én pedig nem is nyúltam felé. Csak Ingridet simiztem, őt pedig hagytam, hadd szaglásszon, rá se néztem. Illetve amikor lányomat piszkálta szoktattam az érintésemhez.

Mostanra teljesen megbízik bennem asszem. Bújik, és nem fél ha nyúlok felé.
Nagyon nagyot játszottak. Nem tudtam eldönteni, hogy mi ez a nagy dübörgés. Amikor kinéztem láttam, hogy  éppen a kutyák rodeóznak. Kíváncsi vagyok, mit fognak művelni...
Viszont nem akar bemenni a házba. Bemenne, csak valamiért jobban tetszik neki kabátban kint ácsorogni. Majd megunja. Olyan édi volt, bezavartam őket, és ahogy vártam picit a ház ajtaja előtt guggolva rátette a térdemre a buksiját, és azokkal a bociszemeivel nézelődött.

Elég fura, amikor egy boxer pillantgat befelé a teraszajtón. Jó lesz ez a hét.. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések