Kicsi Odik

Photos by Ákos Szabó.

Ma nem túl meglepő módon elmentem Vitabullozni. Ugyanazokat a kutyákat vittem ki, mint mindig. Ügyesek voltak mind, egytől egyig. Lujza is egyre nagyobb bizalommal van irányomba, bár az elején hagytam neki 10 percet amikor rá sem néztem, csak ültem az udvarban, rajta póráz, és lassan, hangtalanul közeledett, lépésről lépésre. Vicces, a legtöbb kutyust már hangról felismerem. Nia, Fali, Ragacs.. ugatás, vagy csak lihegés, rögtön tudom, kiről van szó. Kivéve Lujza. Ő a néma szépség. Nem liheg, nem csap zajt. Nem tudom, hogy hogy csinálja.

Miután végeztem leültem a kis franciákhoz. Kivettem a kedvencemet (aki tud forogni) Leültem a kennelek mögé, a kicsikhez, és simogattam a drágát, és néztem ki a fejemből. Jó néha csak így ülni, és figyelni a kutyákat. Teljesen lenyugszom tőlük, átveszem azt az energiát. Azt látom, hogy Falika az abszolút falkavezér. Peti a legédesebb, ülve alszik. Amikor eldurvult a játék, elég volt rájuk szólnom. Abbahagyták, és odatömörültek a kerítéshez. 

Ezek a kutyák valami fantasztikusan okosak. Nyuszó az ajtót is kinyitja. Meg van pár dolog amin jókat mosolygok. Rettentő jó emberismerőek a kutyák. Ingrid nem meglepő, hogy ismer, de Ők... :) 
Annyira elmerültem a kutyasimogatásba, és a gondolkozásba, hogy észre sem vettem, hogy Ákos megjött. 
Egyébként, szerintem egyre inkább a helyzet magaslatán állok. Tudom irányítani a kutyákat, ki tudok venni egy-egy kutyát úgy, hogy nem rohan ki mindenki. 
foltosorrú :)

Odett ma 5 egészséges minibull bébinek adott életet. Nem kellett császározni, és 5 kiskutyus született, 2 kan, és 3 szuka! Képek még nincsenek a kicsikről, de ha valaki az eddigiek alapján kedvet kapna hozzájuk, én bátran tudom ajánlani Őket, saját tapasztalatból. Az előző Odett alomból szuper picik lettek. Szerintem :)

***

Köszönöm szépen a kommenteket, az üzeneteket, el sem tudjátok hinni, mennyit jelentett. Eddig is eléggé motivált voltam, de most már még inkább. Kaptam egy fülest, hogy egy fotós szerint is van bennem valami... Nos, majd meglátjuk. Még egyszer (és nem tudom elégszer köszönni) köszönök mindent! :) 

Megjegyzések

Petra, Tapi és Linda üzenete…
ülve alszik ? :D XD
húúú kemény :D

Népszerű bejegyzések