Baján jártunk

kedvenc kép : D

Reggel korán keltem, a vártnál később, 7-kor. Elvittem Ingridet egy fél órás sétára. Nagyon szépen viselkedett a csaj.

9 előtt indultunk. Ingrid jól viselkedett út közben, nem volt baleset. Odaértünk Bajára. Negyed óráig keringtünk, nem tudtam hol is kell menni.. Végül megérzés alapján... Ott jobbra.. NEEEEM!!! egyenesen! balra.. most jobbra... Anya kiakadt.. Sose baj.
pancsi

Megérkeztünk Viviékhez. Végre találkoztam Tinával, bár nekem nagyon hiányzott az udvarról Grissy...  Tudjátok, olyan odavaló volt. Elengedtem lánykát, rohangáltak jó sokat.
Utána elindultunk a Sugovica partjára. elengedtem Ingridet, rohangáltak Tinussal bele a vízbe. Tina belefeküdt egy döglött halba, úgyhogy élmény volt utána simizni. (Még mindig halszgú a kezem... )
rodeó : )

A lányka amikor hívtam jött, egy-két kivétellel. Nagyon meg voltam elégedve vele. Rohangáltak bele a vízbe, ugráltak, Tina olyan volt mint egy ágyúgolyó! : ) Ingrid meg beletocsogott a vízbe, a homokba, kergetőztek.

Elindultunk hazafelé. Vivivel jót beszélgettünk, Ingrid is kicsit kifáradt, persze amikor beért az udvarra rögtön hozta a rongyát, hogy rongyozzunk. : )
Tina jöön : D

Délután kimentem hozzá szlalomozni meg zónázni. Szlalom tök jól megy neki, egyik irányból már több méterről be tudom küldeni, illetve ha megállok az első rúdnál tovább megy. Most csak 4 rudat tettem ki, hogy biztosabb legyen a szlalomja.
Zónázás jól ment, a legtöbbször sikerül beállnia.

A mai nappal nagyon meg vagyok elégedve. : ) Összes kép ITT ( a képeket köszönöm Vivinek)
let's play!





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések