Föld napja


Ma van a föld napja, bár ez mellékes.
A délelőttöm nagytakarítással telt, a szobám most csak úgy csillog-villog.
Délután, meg fél 3-kor elindultam ebemmel ki a tóra, ha már ilyen jó idő van.
eddig bírta a pózolást....

Kifelé gyönyörűen jött, azt hiszem egyszer kellett megfogni, amikor egy gyíkot akart levadászni.. Amúgy ügyes volt.
Kint elengedtem, bár sokan jöttek ki, főleg családosan, illetve pár 6.-os akik a mólóról ugráltak a vízbe... igen, már voltak akik fürödtek.

Ingridnek dobáltam a vízbe a botot, hozta is, édesen kifelé.
Ma teljesen más volt Ingrid mint az utóbbi... őm... életében... Megváltozott. ilyen még sosem volt... Végre nem úgy rohangált, mint aki soha nem lett volna elengedve, hanem nyugisan baktatott, szaglászott, és, ÉS!!! amikor hívtam rögtön jött. Sokszor elkezdett az ellenkező irányba futni, és amikor szóltam neki megtorpant, visszanézett, és odarohant hozzám!

ezek meg mit ugrálnak bele a vízbe?

Egyszer még egy döglött hallal is meglepett engem, amit a tóból szedett ki... ügyes ugye?
Labdáztam is vele, meg a fákat kerülgettük, padot ugrottunk. Olyan kis ügyes volt. VÉGRE játszik kint is... olyan messzire dobtam a labdát hogy csak na! Tiszta erőből, ő meg sprinelt érte!

hozza hozza
Hazafelé szépen jött, összefutottam pár haverral, össze-vissza dögönyözték Gridet. Kicsit "bemutatóztunk" nekik, tisztára kivoltak milyen ügyes... Pedig full fáradt volt. Majd 'ki mit tud'-on  megmutatjuk nekik : )

Holnap barátnőm lehet áthozza kutyusát,  Brunellát, a szálkás szőrű tacsit, és kikozmetikázom. Most végre kipróbálhatom magam... Eddig Ingriden kívül nem volt más kutya akit kozmetikázhattam volna... Őt meg nem nehéz... Ha meg leszek elégedve magammal, akkor hozok képeket.

nagy ho-ho-ho horgász

árnykutya

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések