Szerelmes


Ma azzal a céllal mentem ki, hogy videózok, úgyis rég csináltam ilyet. Hát a csaj iszonyúan pörgött szerintem! Olyaaan büszke voltam rá!!
Csináltam csomó képet.


Bejöttem, hogy megvágom a vidit... Először próbálgattam a zenét, és egy lassú zenét tettem be... és azt vettem észre, hogy kivágom a simogatós, ölelős részeket, és külön teszem... Kettészedtem a két videót, lett egy gyakorlós videó, meg egy másik... Egy másik amit megkönnyeztem...
Komolyan mondom. Ki kellett mennem hozzá bőgni egyet.

Nem becsülöm eléggé úgy érzem néha... És ahogy a videóban megnéztem ahogy rám néz... Ahogy néz... A szemei... Nincs is csodálatosabb dolog a világon... Szerelmes vagyok belé. Nem kell félreérteni : ) Ez más... Talán nem ez a legmegfelelőbb szó.. talán az imádat... Soha nem lesz ilyen kutyám... : )

Megvolt a 10 ezredik látogatónk. Nagyon nagyon köszönöm mindenkinek aki olvas minket. Viszont lenne egy kérésem. Minden bejegyzés végén vagy egy kis szavazó gomb. Nem derül ki, hogy kis kattint rá. De jó lenne visszajelzés. Még ha rossz is, annak is örülök. Tudom, hogy legközelebb máshogy kéne írnom. : ) csak egy kattintás, nekem meg sokat jelent, hogy mit gondoltok... : ) a kommentárokat meg nagyon szeretem! : )

most jöjjenek a videók... : )



a másikat később, mert az még tölti fel a youtube... : )


Megjegyzések

Zsófi. üzenete…
én minden bejegyzéseteket olvasom, mert egyszerűen annyira jó látni, hogy ennyire szeretitek egymást. *-* mondhatni, hogy a rajongótok vagyok. :DD nagyon jó a videó meg a képek is. ;)
Pajti üzenete…
Én is minden bejegyzéseteket elolvasom, mert szerintem nagyon ügyesek vagytok, és tényleg nagyon jó látni hogy így szeretitek egymást Ingriddel.
Emii üzenete…
Hello :) Én is minden nap többször is feljövök, hogy mi újság veletek :D Mindig kíváncsisággal várom az újabb képeket, blogokat :_P
Ui: Grid nagyon szép, te meg gyönyörűen fotózol <3

Népszerű bejegyzések