Kubikgödör



Barátnőmmel kimentünk erdőbe. Kis aranyos erdő. Nekem az erdők nem csak fák... Személyiségük van...
Mint modtam ez az erdő egy aranyos erdő.
Ingrid elengedve, had rohangásszon. Mostanság eltudom engedni magam, nem aggódom érte. Ha hívom jön rögtön.
Egyszer csak megjelent Csupa vizesen. Na mit csinált ez az eb? Felkutatta a környék kubikgödrét, amit már szépen benőttek a fák, és megmártózott benne. Kicsit vízimádó nem?

Egyszer csak amint felfedezzük a tájat barátnőmmel azt látjuk hogy hullámzik a talaj.. De fehér... Több száz birka és egy csacsi ment éppen. Ingrid kicsit izgatott lett rátettem a pórázt biztonság kedvéért, de sikerült nyugodtnak maradnom, így ő is az lett. A pásztort egy pumi kísérte, aki többször oda szeretett volna jönni hozzánk, de a gazdija nem engedte. Miután biztonságos távolságba kerültek elengedtem Ingridet. Nem is volt utána ebből baj.

Apa megvette nekem az e havi akutyát. Elolvastam rögtön persze. A cikk a magyar hópárducról nagyon tetszett mint fogalmazásilag, mint a történet.
Ami különösen megfogott az a csehszlovák farkaskutya volt. Megtetszett a fajta leírása, most rá is kerestem a Crying Wolf  kennelre. Annyira megtetszettek a kutyák! Nekem sokáig voltak ilyen fajta álmaim, volt bc, aussie, malinois, beagle.... De jelenleg 3 favorit van.. Első helyen a golden természetesen, második az afgán, lassan egy éve. Na most hogy a legújabb kedvencem a csehszlovák farkaskutya marad-e, meglátjuk...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések